PRAVILA PRIVATNOSTI
PRAVILA PRIVATNOSTI

Pravni podaci

Splendor tekstil d.o.o.

Pravni podaci tvrtke

Tvrtka – puni naziv:
Splendor tekstil d.o.o. za posredovanje i trgovinu

Tvrtka – skraćeni naziv
Splendor tekstil d.o.o.

Matični broj:
01471171

Registarski sud:
Subjekt je upisan u registar Trgovačkog suda u Zagrebu, Tt-08-14350-2

MBS:
080324255

OIB:
45005463104

Sjedište:
Petrovaradinska 1a, 10 000 Zagreb

Pravni oblik:
Društvo s ograničenom odgovornošću

Poslovne banke i žiro-računi:
HR6323600001102471942, Zagrebačka banka d.d.
HR5223600001501711821, Zagrebačka banka d.d.
HR2223400091110727918, Privredna banka Zagreb d.d.
HR4624840081102252134, Raiffeisenbank Austria d.d.

Temeljni kapital:
40.000,00 kn uplaćen u cjelosti

Osobe ovlaštene za zastupanje:
Željko Perčić, direktor

Sustav upravljanja tvrtke

ISO 9001

ISO 9001

Opći uvjeti poslovanja

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Želimo naglasiti da posjetom našim web stranicama svi Vaši osobni podaci ostaju povjerljivi, osim ako ih svojom voljom ne želite otkriti.
Prikupljamo samo one osobne podatke koje nam dobrovoljno dostavite putem e-maila (upit sa weba) i samo za svrhe navedene u ovim pravilima zaštite osobnih podataka.
Ne zahtijevamo od Vas da nam pošaljete te podatke kako bismo vam omogućili pristup na naše stranice i ne tražimo da otkrijete više podataka no što je doista potrebno za sudjelovanje u nekoj aktivnosti (slanje upita e-mailom) na našim stranicama.
Prilikom prikupljanja osobnih podataka obvezujemo se poštovati odredbe pozitivnih propisa vezanih na zaštitu osobnih podataka.
Molimo Vas pročitajte sve informacije u nastavku i ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi s našim pravilima zaštite osobnih podataka ili želite s nama podijeliti svoja iskustva na ovoj web stranici, javite nam na e- mail: osobnipodaci@splendor-tekstil.hr
Ako ste maloljetni, ne šaljite nam svoje osobne podatke!

Kontak za zaštitu osobnih podataka
Adresa i mjesto rada: Petrovaradinska 1a, 10000 Zagreb
Službeni e-pretinac: osobnipodaci@splendor-tekstil.hr

Opći uvjeti poslovanja

PRAVILA O KOLAČIĆIMA

Web stranica www.splendor-tekstil.hr koristi tzv. kolačiće (eng. „cookies“).

Kolačići su male tekstualne datoteke koje generira poslužitelj web stranica i koje se putem web preglednika pohranjuju na uređaju korisnika, a kako bi se korisniku mogla pružiti što kvalitetnija usluga i sadržaji.
Pohranjuju određene informacije (npr. željene postavke jezika i sl.),koje Vaš preglednik može reproducirati kada se vratite na web stranicu (ovisno o trajanju kolačića).

Upotrebljavamo neophodne kolačiće za funkcionalnost web stranice. Neophodni su kako bi korištenje ove web stranice i njene osnovne usluge i značajke bile moguće. Bez ovih kolačića, na primjer, nećete moći pristupiti određenim sigurnim područjima ili pratiti svoju košaricu za online kupovinu.
Ovi se kolačići ne mogu onemogućiti.

Kada prvi put pristupite web stranici, pojavit će se natpis koji upozorava na postojanje kolačića i zatražiti Vašu suglasnost za njihovo prihvaćanje.

Nastavkom pregledavanja web stranice, prihvaćate korištenje kolačića.

Korisnik web stranice putem postavki svojeg web preglednika uvijek može samostalno regulirati (ograničiti ili onemogućiti) primanje kolačića.
Napominjemo da onemogućavanje kolačića može utjecati na funkcionalnost i Vašu interakciju s web stranicom, te isključujemo svaku odgovornost za bilo kakav gubitak funkcionalnosti i/ili kvalitete sadržaja web stranice u svim slučajevima odabira regulacije primanja kolačića od strane korisnika.

Dodatne informacije o konfiguriranju postavki preglednika za kolačiće možete pronaći na sljedećim linkovima:

• https://support.mozilla.org/hr/kb/Privatno%20pretra%C5%BEivanje saznajte više o načinu privatnog pregledavanja i postavkama kolačića u Firefoxu

• https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=hr za čitanje o načinu anonimnog načina i postavkama kolačića u pregledniku Google Chrome

• https://support.microsoft.com/hr-hr/help/17479/windows-internet-explorer-11-change-security-privacy-settings pročitajte način rada “InPrivate” i postavke kolačića u pregledniku Internet Explorer

• https://support.apple.com/kb/PH21411?viewlocale=hr_HR&locale=en_US za više informacija o modusu “Privatna navigacija” i postavkama kolačića u pregledniku Safari

Korištenjem ovih web stranica smatrat će se da su korisnici u svakom trenutku upoznati i suglasni s uvjetima korištenja, uključujući odredbe o obradi i zaštiti osobnih podataka i mogućnostima u vezi s kolačićima.