O nama

Tko smo mi?

TKO SMO MI?

Splendor tekstil proizvodi najbolju funkcionalnu GORE-TEX profesionalnu odjeću. Naša priča započela je prije više od 20 godina, a zadovoljstvo kupaca nam je uvijek na prvom mjestu. Sve proizvode izrađujemo s ciljem da ste zaštićeni od vremenskih utjecaja, te da se osjećate ugodno, toplo i nesputano pri obavljanju svog posla.

ZAŠTO GORE-TEX?

Vrlo jednostavno – zato što su to materijali koji najbolje čuvaju mikroklimu tijela u kišnim i vjetrovitim okolnostima, pa se fokus pažnje ne prebacuje s posla koji se obavlja na brigu o osobnom komforu i sigurnosti.

Gore već četiri desetljeća razvija inovativna tekstilna rješenja visokih performansi kako bi odgovorili zahtjevima svih vrsta profesionalnih korsinika.

ŠTO NUDIMO U NAŠEM WEBSHOPU?

U našem webshopu pronaći ćete visokokvalitetnu GORE-TEX i WINDSTOPPER funkcionalnu profesionalnu odjeću naše proizvodnje, te HAIX obuću. Ne možemo kontrolirati uvjete vašeg okruženja, ali možemo reducirati njihov utjecaj opremom koja će vas najbolje zaštititi. Odjeća i obuća moraju predstavljati zaštitnu barijeru između vas i vaše okoline. Mi imamo rješenja za vaše specifične potrebe.

POGLEDAJTE PONUDU

SVJETSKI BRENDOVI VRHUNSKE KVALITETE NA JEDNOM MJESTU

Za izradu proizvoda visoke kvalitete važna je suradnja s vrhunskim partnerima. Zato smo odabrali najbolje svjetske brendove, kako bismo vama pružili najbolje, ali i najsigurnije iskustvo.


VRHUNSKA OBUĆA ZA SVE AKTIVNOSTI

Ponudu svojih proizvoda zaokružujemo vrhunskom profesionalnom obućom tvrtke HAIX. Njemački brend Haix proizvodi u Hrvatskoj i premašuje sva očekivanja kada je riječ o vrhunskoj profesionalnoj obući, sigurnosti i udobnosti. Njihova obuća izrađena je za svaki profesionalni izazov i svaki životni stil. Najkvalitetniji materijali i umijeće izrade čine ih savršenim za vaše stopalo.

WEBSHOP
midas